5.10.2017

Zaproszenie na Kongres Szefów Kuchni

Już 11 października w Warszawie odbędzie się II Kongres Szefów Kuchni. Ponad 1200 kucharzy w jednym miejscu. Gwiazdą tego wydarzenia będzie podróżnik Marek Kamiński.  Na tak ważnej imprezie nie mogło zabraknąć firmy Vortumnus. Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia nasze...

28.09.2017

Vortumnus laureatem plebiscytu ZŁOTA SETKA 2017

Z wielką przyjemnością informujemy, iż ZPOW Vortumnus Sp. z o. o. zajął 71. miejsce w rankingu Złota Setka Firm Podkarpacia 2017.  Jak podkreśla Robert Glinkowski, Prezes Oddziału Polska Press: "Laureaci Złotej Setki to lokomotywy rozwoju naszego regionu, a sama lista ...

20.09.2017

Receptury Cukierniczo-Piekarskie 2017

Już po raz czwarty wydawnictwo ELAMED przygotowało album Receptury Cukierniczo-Piekarskie.  Tarta razowa, Szarlotka orkiszowa, Mus grecki, Ciasteczka Bożonarodzeniowe z kremem czekoladowym oraz Małe co nieco z mango i marakują - oto propozycje receptur przygotowane prz...

15.09.2017

Nowości, nowości, nowości

Nasze portfolio poszerzyliśmy o kilka nowych produktów:  http://www.vortumnus.pl/oferta/przetwory-owocowo-warzywne/ogorki-smakowe-nowosc Świeże, chrupiące ogórki, idealne proporcje marynaty oraz starannie dobrane przyprawy, takie jak chili, musztarda i przyprawa grillo...

21.07.2017

Vortumnus w rankingu POLSKA MARKA

Z przyjemnością informujemy, iż firma Vortumnus została wyróżniona jako Polska Marka 2017 w kategorii "Przetwory owocowo-warzywne" - w rankingu opublikowanym na łamach "Rzeczpospolitej". Pragniemy podreślić, iż Vortumnus jest firmą rodzinną, opartą wyłącznie o polski ka...

13.06.2017

ERASMUS +

8 czerwca firma Vortumnus miała wielką przyjemność gościć uczestników projektu Erasmus + "Youth to Business Enterprise". Młodzież z kilku krajów Europy wraz z opiekunami miała niepowtarzalną okazję zwiedzić Zakład w Skołyszynie i zobaczyć z bliska cały proces produkcji...

29.05.2017

Kremówka Papieska 2017

Już po raz jedenasty rzeszowscy cukiernicy przygotowali kremówkę papieską – w tym roku o długości 97 metrów. Dla wszystkich chętnych czekało aż 14 tysięcy porcji ulubionego ciasta Jana Pawła II. Od wielu lat firma Vortumnus jest jednym ze sponsorów tej inicjatywy. Za...

21.04.2017

Zapytanie ofertowe

Zapraszamy do składania ofert w postępowaniu ofertowym dotyczące projektu pt. "Uruchomienie produkcji innowacyjnych dżemów owocowych -100% i wprowadzenie na rynek nowych dotychczas niewytwarzanych produktów w Zakładzie Przetwórstwa Owoców i Warzyw VORTUMNUS z/s Lisów 17...

2.03.2017

Podziękowanie za udział w Jubileuszu

Zarząd firmy VORTUMNUS Sp. z o.o. serdecznie dziękuję Wszystkim, którzy razem z nami świętowali Jubileusz 40-lecia.  Dziękujemy za tak liczne przybycie.

Aktualności

Zobacz wszystkie

Trwa wyszukiwanie...

Ta strona używa cookie i innych technologii. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.