Kajmak, nadzienie serowe - nowości w ofercie dla cukiernictwa
Oferta dla cukiernictwa, piekarnictwa i lodziarstwa poszerzyła się o dwa nowe produkty: KAJMAK oraz NADZIENIE SEROWE
Kajmak to tradycyjna gotowa masa krówkowa. Produkt charaketryzuje się naturalnym smakiem oraz karmelowym kolorem. Jest szybki w zastosowaniu oraz gotowy do użycia.
Przesmarowany grubą warstwą kajmaku wafel to idealna propozycja na zimowe wieczory. Miłośnikom tradycyjnych słodkości polecamy babeczki wypełnione czerwonymi porzeczkami deserowymi w żelu Vortumnus.
Z kolei nadzienie serowe to odpowiednio doprawiony i zagęszczony ser twarogowy.
Produkt termostabilny. Nadzienie serowe idelanie sprawdzi się m.in. do rogalików z ciasta kruchego, a także drożdzówek.
Więcej o naszych produktach dowiedzą się Państwo od Doradców Technologicznych Klienta.