Przepisy

Przepisy

Przepisy

product-list-sign
kv

Brownie z fasoli z konfiturą z malin

8 porcji:

  • 2 puszki czerwonej fasoli (po 400 g)
  • 3 dojrzałe banany
  • 4 jajka
  • 3 łyżki surowego kakao
  • 1/3 szklanki cukru
  • łyżeczka proszku do pieczenia
  • pół łyżeczki sody
  • 2 łyżki oleju kokosowego
  • Konfitura extra z malin Vortumnus
Brownie z fasoli z konfiturą z malin
  1. Piekarnik nagrzej do 180 stopni.
  2. Banany obierz, fasolę odsącz z zalewy i wypłucz.
  3. Wszystkie składniki zmiksuj na idealnie gładką masę.
  4. Masę wylej do formy, wyłożonej papierem do pieczenia.
  5. Piecz około 50-60 minut (do suchego patyczka).
  6. Po wystudzeniu pokrój i ozdób konfiturą extra z malin Vortumnus.

Używamy plików cookie

Na naszej stronie używamy ciasteczek, dzięki czemu jest ona dla Ciebie bardziej przyjazna i niezawodna. Korzystamy także z narzędzi analitycznych w celach statystycznych i marketingowych, aby dopasować treść reklam do Twoich potrzeb i zainteresowań. Twoja prywatność jest dla nas ważna. Więcej informacji na temat plików cookies znajdziesz w naszej polityce prywatności.