Nadzienia owocowe

Nadzienia owocowe
gładkie 30% owoców
Produkty o jednolitej, gładkiej konsystencji, powstają na bazie przecierów owocowych. Wyrazisty owocowy smak i kolor.




Nadzienie agrestowe
Właściwości
Produkt termostabilny, podczas wypieku zachowuje nadany kształt. Gotowe do użycia. Nadają się do głębokiego mrożenia.
Zastosowanie
Jako wsad do pączków (nadzienie nie wypływa na zewnątrz, dlatego można je dozować zarówno przed jak i po smażeniu). Na gorąco (do wypieków pieczywa drożdżowego: strucle, drożdżówki, rogaliki; ciasta kruchego, francuskiego i półfrancuskiego). Produkt polecany do nadziewarek igłowych.
- Nadzienie agrestowe
- Nadzienie malinowe
- Nadzienie z czarnej porzeczki
Specyfikacja
![]() Nazwa |
![]() Rodzaj |
![]() Masa |
![]() Opakowanie |
![]() Termin |
---|---|---|---|---|
Nadzienie agrestowe gładkie 30% owoców |
![]() |
6 kg | 20 / 5 / 100 | 150 dni |
Nadzienie malinowe gładkie 30% owoców |
![]() |
6 kg | 20 / 5 / 100 | 180 dni |
Nadzienie z czarnej porzeczki gładkie 30% owoców |
![]() |
6 kg | 20 / 5 / 100 | 180 dni |