kv

Powidła
śliwkowe

Powidła to produkt otrzymany przez zagęszczenie przecieru śliwkowego z dodatkiem cukru, kwasu cytrynowego oraz składników konserwujących, aromatyzujących i barwiących.

Powidła śliwkowe

Właściwości

Produkt przetarty, nadaje się do nadziewarek dyszowych, wyważony słodko-kwaśny smak.

Zastosowanie

Polecamy do przekładania pierników, ciastek drobnych (słoneczka, babeczki itp.), smarowania bardzo słodkich ciast (nadaje im lekki, winny smak), doskonale komponuje się z miodownikami, ciastami korzennymi i czekoladowymi.

  • Powidła śliwkowe

Specyfikacja

Ico1

Nazwa
produktu

Ico2

Rodzaj
opakowania

Ico3

Masa
netto

Ico4

Opakowanie
zbiorcze

Ico5

Termin
przydatności

Powidła śliwkowe 13 kg 12 / 5 / 60 360 dni