kv

Dżemy o smkach
owocowych

Dżemy to produkty otrzymane przez gotowanie owoców przetartych z pektyną, cukrem, kwasem cytrynowym z dodatkiem substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.

Dżem czarna porzeczka

Właściwości

Półprodukty do stosowania na zimno, wyprodukowane z owoców przetartych.

Zastosowanie

Do przekładania tortów, rolad, ciast kruchych i półkruchych, do nadziewania galanterii ciastkarskiej po wypieku, do dekoracji tortów, ciast, ciastek, deserów, jako warstwa izolacyjna pod masy, kremy, bite śmietany.

  • Dżem czarna porzeczka
  • Dżem malinowy
  • Dżem morelowy
  • Dżem truskawkowy
  • Dżem wiśniowy

Specyfikacja

Ico1

Nazwa
produktu

Ico2

Rodzaj
opakowania

Ico3

Masa
netto

Ico4

Opakowanie
zbiorcze

Ico5

Termin
przydatności

Dżemy o smakach owocowych:
- czarna porzeczka
- malina
- morela
- truskawka
- wiśnia
6 kg 20 / 5 / 100 270 dni