Marmolady cukiernicze

kv

Marmolady
cukiernicze

Marmolady cukiernicze to produkty o odpowiednio zżelowanej konsystencji otrzymywane przez gotowanie przecierów owocowych z dodatkiem cukru, kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.

Marmolada o smaku róży

Właściwości

Najbardziej znany i podstawowy półprodukt w ciastkarstwie, piekarstwie i cukiernictwie, produkt termostabilny, może być stosowany do zapiekania na zewnątrz i wewnątrz ciasta, podczas wypieku nie zmieniają nadanego im kształtu.

Zastosowanie

Do wypieku ciast i ciastek kruchych, drobnego pieczywa drożdżowego (rogali, grzebyków), pieczywa francuskiego do środka i na zewnątrz, do nadziewania po wypieku np. pączków.

  • Marmolada o smaku róży
  • Marmolada o smaku wieloowocowym
  • Marmolada o smaku brzoskwiniowym
  • Marmolada o smaku morelowym
  • Marmolada o smaku czarnej jagody
  • Marmolada o smaku truskawkowym
  • Marmolada o smaku wiśniowym
  • Marmolada do wypieku i nadziewania
    o smaku wieloowocowym
  • Marmolada do wypieku i nadziewania
    o smaku róży

Specyfikacja

Ico1

Nazwa
produktu

Ico2

Rodzaj
opakowania

Ico3

Masa
netto

Ico4

Opakowanie
zbiorcze

Ico5

Termin
przydatności

Marmolada cukiernicza
o smaku wieloowocowym
13 kg 12 / 5 / 60 360 dni
Marmolada cukiernicza
o smaku wieloowocowym
25 kg 8 / 4 / 32 360 dni
Marmolada cukiernicza
o smaku róży
13 kg 12 / 5 / 60 360 dni
Marmolada cukiernicza
o smaku róży
25 kg 8 / 4 / 32 360 dni
Marmolady cukiernicze o smaku:
- brzoskwiniowym
- morelowym
- czarnej jagody
- truskawkowym
- wiśniowym
13 kg 12 / 5 / 60 360 dni
Marmolada do wypieku
i nadziewania o smaku
wieloowocowym
25 kg 8 / 4 / 32 240 dni
Marmolada do wypieku
i nadziewania o smaku róży
25 kg 8 / 4 / 32 240 dni