kv

Galaretki

Galaretki to produkty o półpłynnej konsystencji otrzymane przez gotowanie syropu cukrowego, z dodatkiem substancji żelujących, barwiących i aromatyzujących. W celu przygotowania do użycia galaretki należy ogrzać do zagotowania, dodać kwas cytrynowy rozpuszczony w gorącej wodzie, wymieszać i wylać na przygotowaną wcześniej formę.

Galaretka o smaku cytrynowym

Właściwości

Galaretki o różnych smakach i kolorach, po dodaniu kwasu szybko żelują, dobrze się kroją. Są łatwe w użyciu. Różnorodność smaków i intensywnych kolorów umożliwia tworzenie atrakcyjnych kompozycji dekoracyjnych, przyciągając uwagę klientów.

Zastosowanie

Półprodukt na galaretkę w cukrze, do ciast; do dekoracji, przekładania wafli, ciast, rolad.

  • Galaretka o smaku cytrynowym
  • Galaretka o smaku czarnej porzeczki
  • Galaretka o smaku landrynkowym
  • Galaretka o smaku wiśniowym
  • Galaretka o smaku mango-marakuja
  • Galaretka o smaku pomarańczowym

Specyfikacja

Ico1

Nazwa
produktu

Ico2

Rodzaj
opakowania

Ico3

Masa
netto

Ico4

Opakowanie
zbiorcze

Ico5

Termin
przydatności

Galaretki o smaku:
- cytrynowym
- czarnej porzeczki
- landrynkowym
- wiśniowym
- mango-marakuja
- pomarańczowym
13 kg 12 / 5 / 60 270 dni