kv

Kremy budyniowe
„Aksamitna Pokusa”

Kremy budyniowe to produkty otrzymane przez gotowanie roztworu cukru i syropu glukozowego z dodatkiem tłuszczu, barwników, aromatów, składników konserwujących, emulgatorów, zagęszczone dodatkiem skrobi modyfikowanej, błonnika pszennego i celulozy koloidalnej.

Krem budyniowy o smaku advocat

Właściwości

Produkt termostabilny, nadaje się również do mrożenia, może być stosowany do zapiekania na zewnątrz i wewnątrz ciasta, podczas wypieku nie zmienia nadanego kształtu, lśniącego połysku, dobrze łączy się z tłuszczem.

Zastosowanie

Do wypieku drobnego pieczywa drożdżowego (rogali, kołaczy, bułek, grzebyków, kopert), pieczywa francuskiego, dobrze komponują się z ciastami biszkoptowo-tłuszczowymi, sernikami, piernikami.

  • Krem budyniowy o smaku advocat
  • Krem budyniowy o smaku czekoladowym
  • Krem budyniowy o smaku cytrynowym
  • Krem budyniowy o smaku kokosowym
  • Krem budyniowy o smaku śmietankowym
  • Krem budyniowy o smaku toffi
  • Krem budyniowy o smaku waniliowym

Specyfikacja

Ico1

Nazwa
produktu

Ico2

Rodzaj
opakowania

Ico3

Masa
netto

Ico4

Opakowanie
zbiorcze

Ico5

Termin
przydatności

Krem budyniowy
o smaku advocat
13 kg 12 / 5 / 60 360 dni
Krem budyniowy
o smaku czekoladowym
13 kg 12 / 5 / 60 360 dni
Krem budyniowy
o smaku cytrynowym
13 kg 12 / 5 / 60 360 dni
Krem budyniowy
o smaku kokosowym
13 kg 12 / 5 / 60 360 dni
Krem budyniowy
o smaku śmietankowym
13 kg 12 / 5 / 60 360 dni
Krem budyniowy
o smaku toffi
13 kg 12 / 5 / 60 360 dni
Krem budyniowy
o smaku waniliowym
13 kg 12 / 5 / 60 360 dni