Kremy budyniowe
Kremy budyniowe
„Aksamitna Pokusa”
Kremy budyniowe to produkty otrzymane przez gotowanie roztworu cukru i syropu glukozowego z dodatkiem tłuszczu, barwników, aromatów, składników konserwujących, emulgatorów, zagęszczone dodatkiem skrobi modyfikowanej, błonnika pszennego i celulozy koloidalnej.
Krem budyniowy o smaku advocat
Właściwości
Produkt termostabilny, nadaje się również do mrożenia, może być stosowany do zapiekania na zewnątrz i wewnątrz ciasta, podczas wypieku nie zmienia nadanego kształtu, lśniącego połysku, dobrze łączy się z tłuszczem.
Zastosowanie
Do wypieku drobnego pieczywa drożdżowego (rogali, kołaczy, bułek, grzebyków, kopert), pieczywa francuskiego, dobrze komponują się z ciastami biszkoptowo-tłuszczowymi, sernikami, piernikami.
- Krem budyniowy o smaku advocat
- Krem budyniowy o smaku czekoladowym
- Krem budyniowy o smaku cytrynowym
- Krem budyniowy o smaku kokosowym
- Krem budyniowy o smaku śmietankowym
- Krem budyniowy o smaku toffi
- Krem budyniowy o smaku waniliowym
Specyfikacja
Nazwa |
Rodzaj |
Masa |
Opakowanie |
Termin |
---|---|---|---|---|
Krem budyniowy o smaku advocat |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni | |
Krem budyniowy o smaku czekoladowym |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni | |
Krem budyniowy o smaku cytrynowym |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni | |
Krem budyniowy o smaku kokosowym |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni | |
Krem budyniowy o smaku śmietankowym |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni | |
Krem budyniowy o smaku toffi |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni | |
Krem budyniowy o smaku waniliowym |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni |